Over ons

In de Venrayse wijken zijn en ontstaan allerlei activiteiten. Waar iedereen welkom is. Jong en oud, mensen met en zonder een beperking. Op deze website zie je in één oogopslag wat er in welke wijk te doen is. Help je mee om hem zo compleet mogelijk te maken?

Overzicht door cliënten van MET ggz

MET ggz kwam op het idee om alle activiteiten in de Venrayse wijken in kaart te brengen. Cliënten van MET ggz beheren deze website en voegen nieuwe activiteiten toe.

Zelf initiatief nemen

De samenleving verandert. Daarbij past een overheid die helpt waar het moet en aan mensen overlaat wat kan. Door zelf initiatief te nemen en zaken te organiseren, kunnen we veel dingen oplossen en realiseren zonder (al te veel) hulp van de gemeente.

Ondersteuning en tips van de gemeente

De gemeente Venray daagt haar inwoners uit om vooral nieuwe activiteiten voor je eigen wijk te organiseren. Dit doe je echter niet zomaar even. Het vraagt om een gedegen planning. Op deze website vind je een stappenplan en tips die kunnen helpen bij het opzetten van een nieuwe activiteit. De gemeente kan hierbij ondersteuning bieden. Ook financieel; er is een speciaal budget om nieuwe initiatieven van de grond te krijgen. Neem voor meer informatie contact op met gemeente Venray.​