Opvoedondersteuning ouders en kinderen (OOK), Synthese

Locatie:
Gemeente Venray
Voor wie?:
Wil jij graag ondersteuning bij het opvoeden? Kun jij een steuntje in de rug gebruiken?
Door wie verzorgd?:
Synthese
Telefoonnummer organisatie:
0478-517300
Contactpersoon:
Moniek Seijkens
E-mailadres contactpersoon:
m.seijkens@synthese.nl

Wijzigingen doorgeven


Opvoedondersteuning ouders en kinderen (OOK)


Ervaring uit de praktijk;

Ik ben met mijn gezin verhuisd naar een nieuwe gemeente. Wij kenden hier niemand en ook de plek niet. Doordat wij niet graag om hulp vragen en ook geen vreemden in huis nemen, duurde het even voordat ik om hulp vroeg bij Synthese. Gelukkig heb ik dat toch gedaan, mijn kinderen en ik kregen hulp. Zo hielpen de vrijwilligers ons met het dorp te verkennen, vragen met betrekking tot opvoeden en structuur in huis te krijgen. Ik was zeker niet zo ver gekomen als waar mijn gezin en ik nu staan zonder hen in ons leven. Er zijn geen woorden te beschrijven wat voor een ondersteuning wij gekregen hebben.

Zit je even met je handen in het haar? Zou je tijdelijk wel wat ondersteuning kunnen gebruiken om weer structuur in huis te brengen? Kun je een luisterend oor van een andere moeder gebruiken? Of zoek je iemand die je helpt je sociale netwerk te vergroten? Dan is OOK misschien wel iets voor jou!

 OOK staat voor Opvoedondersteuning Ouders en Kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
Na een eerste gesprek met de coördinator bieden getrainde vrijwilligers tijdelijke ondersteuning in huis bij veel zaken waar ouders tegenaan lopen. De vrijwilligers nemen hun eigen ervaring als ouder mee, zij nemen de tijd, hebben geen oordeel over hoe jij het aanpakt maar staan naast je en luisteren naar jouw verhaal.
 

Wil jij graag ondersteuning bij het opvoeden? Kun jij een steuntje in de rug gebruiken?
Neem dan contact op met Synthese, 0478-517300 en vraag naar Moniek Seijkens of stuur een email naar m.seijkens@synthese.nl.

Rsz_syntheseook
 

 

 

Bekijk het overzicht van activiteiten