Meidengroep 1

Locatie:
Wijkcentrum 't Stekske, Kruidenlaan 161, 5803 BV Venray
Voor wie?:
Meiden
Leeftijd:
Meiden uit groep 6 en 7
Datum / Informatie:
Voor tijden, datums en overige informatie zie onze website.
Kosten / entree:
Lidmaatschap*: € 10,- per half jaar (januari/juli en augustus/december)
Door wie verzorgd?:
Wijkvereniging Landweert
Website:
http://www.landweert.nl/wijkvereniging/activiteiten/meidengroep/
Contactpersoon:
Wijkvereniging
E-mailadres contactpersoon:
wijkvereniging@landweert.nl

Wijzigingen doorgeven


Lidmaatschap*: € 10,- per half jaar (januari/juli en augustus/december). Naar aanleiding van een workshop met groep 8 leerlingen van de basisscholen in Landweert (in 2015) werd duidelijk dat de meiden graag bij elkaar willen komen om te chillen en relaxen. Op 22 mei 2015 heeft daarom de wijkvereniging de meiden uit groep 7 en 8 uitgenodigd voor een high-tea om zo het idee van een “meidengroep” te bespreken.

29 kinderen kwamen op de uitnodiging af en gezamenlijk hebben ze diverse ideeën op tafel gelegd en zo is de meidengroep ontstaan.

In september 2015 was dan de eerste keer dat de meidengroep bij elkaar kwam, van 19:30u tot 21:30 met begeleiding van enkele dames van de wijkvereniging. Het werd al duidelijk dat de animo groot is en ook “breder” dan alleen voor groep 7 en 8. Daarom is vanaf november 2015 de groep in tweeën gedeeld en om het vaste karakter te benadrukken wordt er vanaf 2016 gewerkt met een lidmaatschap, voor € 10,- per half jaar kan je lid worden van de meidengroep (je hoeft dan niet steeds aan te melden en hebt voor die periode gegarandeerd plaats).

Tijdens de meidengroep doen de meiden een activiteit (nagelslakken, make-up, workshop, etc) en natuurlijk lekker chillen, muziek luisteren en veel lol beleven met elkaar.

Doelstelling is om plaats te bieden aan een vaste groep meiden, daarom wordt er gewerkt met een ledenlijst. Als er leden niet meer komen zal er plaat komen voor nieuwe leden. Het maximaal aantal leden per groep is 25. Je kan voordat je lid wordt altijd even voor proef meedraaien.

 

 

Bekijk het overzicht van activiteiten