Evenement, Muziek, FUNPOP 2021 in Horst

Locatie:
"Kasteelpark Ter Horst" in Horst,(Noord Limburg), Kasteellaan 10, 5961 BW Horst
Voor wie?:
Voor belangstellenden
Datum / Informatie:
Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 mei 2021
Website:
http://www.funpop.nl/

Wijzigingen doorgeven


Funpop 2020 gaat helaas niet door!

Beste bezoekers van Funpop,
Jullie hadden het misschien al verwacht en nu is het dan zover. Het bestuur van Funpop maakt bekend dat Funpop dit jaar niet door kan gaan. Wij doen dat met pijn in ons hart, maar het kan gewoon niet anders. Wij vinden het niet juist om binnenkort al die vele duizenden bezoekers op ons festivalterrein te ontvangen.
 
Het is voor jullie, onze bezoekers onmogelijk om de gewenste afstand van anderhalve meter tijdens Funpop tot elkaar te bewaren. Daarnaast wordt er in deze periode een groot beroep gedaan op de inzet van al die mensen die zo hard voor ons werken in de zorgsector. Dat zal na de Coronacrisis ook nog wel een tijdje zo blijven. We willen daarom al die hardwerkende zorgmedewerkers niet nog eens extra belasten met begeleidingswerk dat een bezoek aan Funpop nu eenmaal vraagt.
 
Wat betekent dit?
Het gekochte ticket voor Funpop 2020 blijft geldig en kan worden gebruikt voor Funpop 2021 (28, 29 en 30 mei). Kijk voor meer uitleg bij onze veelgestelde vragen.
We doen ons uiterste best om voor volgend jaar dezelfde artiesten te boeken. Gelukkig willen veel van de geplande artiesten de volgende editie graag weer komen! Zo kunnen we al verklappen dat op zaterdag 29 mei 2021 in ieder geval Jan Smit zal optreden en op zondag 30 mei 2021 Frans Bauer, The Dirty Daddies, Rolf Sanchez en Frans Duijts. Als er meer artiesten bekend worden gemaakt, dan zullen we dat ook hier communiceren.
Voor de fans: ook dit jaar brengen we een mooi FUNPOP T-shirt uit. Begin mei zal hiervoor een webshop beschikbaar zijn, te bereiken via onze website.
Wij hopen jullie volgend jaar allemaal in goede gezondheid weer op het meest sympathieke festival van Nederland te mogen begroeten.
 
Namens het bestuur van Stichting Funpop… groetjes en tot ziens op Funpop in 2021,
 
Thijs Rutten, voorzitter

 

Bekijk het overzicht van activiteiten