Educatie, Cursus Russisch, Cursus en Training Noord-Limburg

Locatie:
Kamerton (Russisch voor "Stemvork"), Dr. Kortmannweg 21, 5804 BB Venray
Voor wie?:
Voor iedereen
Door wie verzorgd?:
Cursus en Training Noord-Limburg (voorheen Volksuniversiteit)
Websites:
https://cursusentraining.org/russisch/, https://www.facebook.com/cursusentrainingnoordlimburg/
Contactpersoon:
Oksana Titova
E-mailadres contactpersoon:
kamerton@wxs.nl

Wijzigingen doorgeven


Russisch: de taal van een volk met een bijzondere geschiedenis en de taal van beroemde schrijvers als Tolstoi, Dostojevski, Poesjkin en Gogol. Rusland is een belangrijke handelspartner van ons land en met prachtige steden als Moskou en St Petersburg ook steeds vaker als vakantiebestemming in trek. Om naar Rusland te reizen, daar contacten te leggen en de cultuur beter te begrijpen is kennis van het Russisch onmisbaar. 

Docent Russisch: Oksana Titova is geboren in Moskou. Ze werkt als (gerechts-)tolk en beëdigd vertaler, heeft haar eigen zaak Kamerton (import/export naar Rusland), concert-/conferentiezaal Studio Rangel. In Moskou heeft zij de wetenschappelijke titel doctoreconoom behaald met haar dissertatie over internationale bedrijven. Zij is een auteur van deze taalcursus, docent Russisch voor NHA en het Taleninstituut Regina Coeli in Vught. Contact via kamerton@wxs.nl

Hebt u de hele cursus bestudeerd, dan kunt u zeker in Rusland of andere landen van de voormalige Sovjet-Unie makkelijk (zakelijk) communiceren en plezier aan de taal beleven tijdens een vakantie, onder andere omdat het Russischsprekende volk kennis van de Russische taal bij buitenlanders zeer hoog waardeert.

* De cursus Russisch wordt op passende avond/tijdstip in overleg met cursisten gegeven door een auteur van deze taalcursus, docent Russisch voor NHA en het Taleninstituut Regina Coeli in Vught. Locatie: Kamerton (Russisch voor "Stemvork"), Dr. Kortmannweg 21, 5804BB Venray.
https://cursusentraining.org/russisch/


Verder aanbod:

Taal Cursussen, wijk West-Midden, De Kemphaan, Kennedyplein 1, 5801 VH Venray:Frans│Spaans│Engels│Nederlands als tweede taal(locatie onbekend)│Zakelijke Taaltraining Incompany (locatie onbekend).

 

Bekijk het overzicht van activiteiten